2015. március 13., péntek

Blogger Barát(nő) tag

Sziasztok!

Mivel időm és életem nincs, de azért nem akarom elhanyagolni ezt a blogot, hoztam egy TAG-et, amire Hanna hívott meg :)

Nagyon jólesett a meghívás Hannától, köszönöm szépen! Ezt a tag-et ő találta ki, és szerintem nagyon kedves kezdeményezés a részéről. Töltsétek ki tehát minél többen! A szabályzatot átmásolom egy az egyben.
(ÉS hogy miért van ez a csúf fehér háttér, azt ne kérdezzétek... Rajta vagyok a megoldáson. Elnézést.)

 Néhány szösszenetnyi szabály:
·                     Az egész TAG során TILOS megemlítened a barátod-barátnőd nevét, akiről a TAG szól. 
·                     Miután közzétetted a TAG-et, másold ki a bejegyzés linkjét, és küldd el annak az embernek, akinek szól, mindenfajta hozzáfűznivaló nélkül.
·                     A TAG-re minimum két embert meg kell hívj a végén. (Ez csupán azért van, hogy kicsit terjedjen a dolog, egyébként, ha elhagyjátok nem baj. De megköszönném, ha megtennétek ^^) Azt, akinek szól a TAG (a blog barát-barátnőd), TILOS meghívni a teszt kitöltésére.
·                     A kérdésekre minimum két mondatos válaszokat várok, hiszen ez egyfajta ajándék a barátnak-barátnődnek, akinek majd a végén elküldöd, és őt még meg is hatná, ha megtudná mennyire fontos ember ő számodra. A bejegyzésben üzenhetsz neki, és leírhatod azokat a dolgokat, amiket még így nem mondtál neki. Használd ki ;)
·                     Bárki kitöltheti, akinek tetszik, nem csak a meghívottak :)
·                     A szabályokat be kell másolnotok a TAG elé, ha kitöltitek ^^


1.Hogyan ismerkedtetek meg? 

Ennek kicsit utána kellett gondolnom, de ha jól rémlik, februárban volt egy éve, hogy először „futottunk össze” egy Loki témájú FB-csoportban. Akkor azt hiszem, nem is nagyon dumáltunk privátban, inkább képek alatti nyáladzás volt, de már akkor nagyon szimpatikus volt nekem, és talán kölcsönös is volt :) Hosszabb lélegzetvételű, mélyebb beszélgetéseket nemrég kezdtünk folytatni – de ez mit sem változtat a barátság minőségén.


2. Mióta beszélgettek?
Hupsz, erre kitértem az előbb is. Egy éve, most talán 1-2 hónapja komolyabban.

3. Találkoztatok már élőben? Ha nem, akkor hol beszéltek rendszeresen, vagy tervezitek, hogy taliztok? Ha már találkoztatok, akkor az, hogy történt? Ki ment kihez? 

Sajnos még nem, de nagyon úgy néz ki, hogy ez áprilisban meg fog változni, amit nagyon várok. FB-cseten beszélünk, de nekem ez egyáltalán nem zavaró, mert valahogy jobban meg tudok nyílni írásban, jobban tudom összegezni, megfogalmazni a gondolataimat.

4. Van valami vicces mondat, becenév, vagy úgymond "szállóige" a barátságotokban, amit csak ti értetek? Vagy olyan titkos mondatok, szavak?
Hm, azt hiszem, a Kisujj és Véreb szavakkal sok mindent kifejeztem :D De a Vadóc/Remy imádattal is, valamint a büszke bölcsészlét élvezete is összeköt. Szerencsére sok közös pont van.


5. Dolgoztatok már együtt egy történeten, írtatok már együtt?
Tervben van egy fanfiction, amit remélem, hogy majd megvalósítunk, és szoktunk szerepjátékozni is.


6. Mennyi közös van bennetek? Miben különböztök?
A sok relatív. Szerintem a különbözőségeink ellenére jól megértjük egymást, és ez a fontos. Hogy néhány közös pontot mondjak, mindketten szoktunk bétázni, bár én ebben a tekintetben elnézőbb vagyok a kis bétázandóimmal talán :D Szeretünk olvasni, írni, teázni, bölcsészkedni, turizni, imádjuk a viktoriánus kort, a Marvelt, a Trónok harcát, a HP-t. Mindketten szeretjük bőszen kritizálni magunkat, és egyben lecseszni a másikat, amikor ezt a tevékenységet folytatja :D Szerintem mindketten jó barátalapanyagok vagyunk és megértők. Külsőnkben abszolút eltérünk, ő magas és szép karcsú, én meg pici töltött galambocska vagyok. A zenei ízlésünk is eltérő. Ja, és ő elszánt hollóhátas, míg én a Griffendélhez tartoznék, azt hiszem. Persze mindkét oldalon tudnám még folytatni a sort, de akkor sosem lenne vége.

7. Veszekedtetek már komolyabban?
Nem.


8. Mit szeretsz benne a legjobban, mi a kulcsa a barátságotoknak?
Azt szeretem benne a legjobban, hogy baromi megértő, és mivel tájékozott és intelligens, ezért mindig tud valami jó tanácsot adni, vagy éppen van számomra egy biztató gondolata, amivel segít, hogy derűsebb legyek. Mindig meghallgat, legyen szó apró fangörcsömről, vagy komolyabb lelki gubancról. Szerintem a kulcs az, hogy meghallgatjuk egymást, segíteni próbálunk mindig, felvidítunk, ha kell. És mindemellett el is fogadjuk a másikat a hibáival és az esetleg eltérő véleményével együtt.


9. A legmegdöbbentőbb dolog, amit tudsz róla?
 Nem is tudom… A nagyiját mondom, mert haláli jó fej lehet a hölgy – de a róla mesélt sztorikat nem megdöbbentőnek mondanám, inkább nagyon viccesnek.


10. Milyen nagy részét teszi ki ő az életednek? 
Noha a francos időbeosztás miatt nem mindennap tudunk beszélni, attól még nagyon fontos ő nekem, és mindig gondolkodom, hogy mit mutassak meg meséljek el majd neki. Emellett komoly függője lettem a blogjának, szóval az is sok időt elfoglal az életemben ;D

 +1 Mi az, amit szeretnéd ha tudna, de még sose mondtad neki? 
Nem is tudom… Azt hiszem, elég őszinték vagyunk, úgyhogy tudja, hogy imádom ^.^


Emberek, akiket meghívok a TAG-re: 

Ariana
Nilla
Beast Belle
István
Luca
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése